Help! Er dreigt ruzie in mijn team…

17 mrt 2021 | Podcast

STICC Podcast

In deze derde aflevering uit de ‘Help!’ serie met Marieke van Ginkel, leiderschapstrainer van Drijvende Kracht, de vraag ‘Wat kun je doen als er ruzie dreigt in je team?’ Als leider ben je ineens zelf partij geworden in het onderlinge gedoe. Rennend van het ene incident naar het andere, aan het bemiddelen, aan het sussen. We verdiepen ons in de gedragingen van de groep in de stormende fase. Wat kun je doen als leider of facilitator in de stormende fase. En hoe werkt de techniek van het weerbericht?

Wil je nalezen hoe je deze fase herkent, wat je kunt doen als leider of facilitator en wil je weten wat de stappen van het weerbericht zijn, kijk dan bij mijn blogs naar ‘Wat je kunt doen als er ruzie dreigt’ en ‘Bespreekbaar maken wat je dwars zit’

Wil je meer impact maken als veranderaar en hier eens over sparren? Plan een gratis gesprek in via https://www.sticc.nl/strategiegesprek om de verbeterpunten in jouw organisatie helder te krijgen.

STICC Jacqueline Kerstma Blog

 Mijn naam is Jacqueline

Ik help teams en bedrijven met duurzaam verbeteren, door de dagelijkse praktijk te vereenvoudigen en verandering te organiseren.

De echte transformatie in verbeteren lukt met het commitment van de top én het eigenaarschap van de eerstelijns medewerkers.

Via mijn blogs, podcasts en LinkedIn deel ik inspiratie. Je kunt dit artikel zelf in je netwerk delen via de LinkedIn button op deze pagina.

Kijk ook eens bij mijn gratis weggever of plan een gratis strategiegesprek met mij in.

Ja, ik wil dat continu verbeteren onderdeel is van het dagelijks werk

Contact

STICC
Hoofdstraat 75
8401 BX Gorredijk 

Belangrijk

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

KvK 81334702

Share This