Help! Ik krijg de gevestigde orde niet mee…

6 mei 2021 | Podcast

STICC Podcast

In deze zesde aflevering van de ‘Help!’ serie met Marieke van Ginkel, leiderschapstrainer van Drijvende Kracht bespreken we wat je moet doen als je de gevestigde orde niet mee krijgt. We bespreken hoe je daar systemisch naar kunt kijken zodat je beter begrijpt wat weerstand creëert en oplost. We geven je drie praktische tips, waarmee je wel draagvlak kunt organiseren bij de gevestigde orde. Wil je na het luisteren van deze podcast meer weten of heb je een vraag of onderwerp voor een volgende aflevering, stuur een mail naar

STICC Jacqueline Kerstma Blog

 Mijn naam is Jacqueline

Ik help teams en bedrijven met duurzaam verbeteren, door de dagelijkse praktijk te vereenvoudigen en verandering te organiseren.

De echte transformatie in verbeteren lukt met het commitment van de top én het eigenaarschap van de eerstelijns medewerkers.

Via mijn blogs, podcasts en LinkedIn deel ik inspiratie. Je kunt dit artikel zelf in je netwerk delen via de LinkedIn button op deze pagina.

Kijk ook eens bij mijn gratis weggever of plan een gratis strategiegesprek met mij in.

Ja, ik wil het maximale uit mijn teams halen

Contact

STICC
Hoofdstraat 75
8401 BX Gorredijk 

Belangrijk

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

KvK 81334702

Share This