Help! Ik voel dat het niet klopt in mijn team…

25 mrt 2021 | Podcast

STICC Podcast

De vierde aflevering uit de ‘Help!’ serie alweer, samen met Marieke van Ginkel. Het herkennen en inzetten van je gevoel als leider is voor de meesten van ons een onbekend terrein. We voelen wel dat er iets niet klopt in een groep of organisatie, maar wat moeten we daar concreet mee? Hoe benut je onderbuikgevoel in een passende en effectieve interventie?

Hoe je je lichaam kunt inzetten als een antenne voor wat er speelt in de onderstroom kun je vinden in mijn blog op https://www.sticc.nl/inspiratie

Wil je meer impact maken als veranderaar en hier eens over sparren? Plan een gratis gesprek in via https://www.sticc.nl/strategiegesprek om de verbeterpunten binnen jouw organisatie helder te krijgen.

STICC Jacqueline Kerstma Blog

 Mijn naam is Jacqueline

Ik help teams en bedrijven met duurzaam verbeteren, door de dagelijkse praktijk te vereenvoudigen en verandering te organiseren.

De echte transformatie in verbeteren lukt met het commitment van de top én het eigenaarschap van de eerstelijns medewerkers.

Via mijn blogs, podcasts en LinkedIn deel ik inspiratie. Je kunt dit artikel zelf in je netwerk delen via de LinkedIn button op deze pagina.

Kijk ook eens bij mijn gratis weggever of plan een gratis strategiegesprek met mij in.

Ja, ik wil het maximale uit mijn teams halen

Share This