Help! Ik voel me emotioneel niet veilig in mijn team…

8 apr 2021 | Podcast

STICC Podcast

De vijfde aflevering uit de ‘Help!’ serie samen met Marieke van Ginkel, leiderschapstrainer van Drijvende Kracht. Emotionele veiligheid leidt een grotendeels onzichtbaar en verborgen bestaan. Het merendeel van de issues speelt zich af onder water. Emotionele veiligheid wordt gedefinieerd als de mate waarin je je veilig voelt om risico’s te nemen in je team. Het is een graadmeter van de bereidheid van teamleden om grenzen aan te geven. We geven je 3 simpele stappen om dit gevoel van veiligheid aan te gaan.

Wil je meer lezen over emotionele veiligheid, kijk dan bij mijn blogs naar ‘Rationele en emotionele veiligheid’.

Wil je meer impact maken als veranderaar en hier eens over sparren? Plan een gratis gesprek in via https://www.sticc.nl/strategiegesprek om de verbeterpunten binnen jouw organisatie helder te krijgen.

STICC Jacqueline Kerstma Blog

 Mijn naam is Jacqueline

Ik help teams en bedrijven met duurzaam verbeteren, door de dagelijkse praktijk te vereenvoudigen en verandering te organiseren.

De echte transformatie in verbeteren lukt met het commitment van de top én het eigenaarschap van de eerstelijns medewerkers.

Via mijn blogs, podcasts en LinkedIn deel ik inspiratie. Je kunt dit artikel zelf in je netwerk delen via de LinkedIn button op deze pagina.

Kijk ook eens bij mijn gratis weggever of plan een gratis strategiegesprek met mij in.

Ja, ik wil dat continu verbeteren onderdeel is van het dagelijks werk

Share This