Help! In mijn team is het ieder voor zich…

16 mrt 2021 | Podcast

STICC Podcast

In deze tweede aflevering uit de ‘Help’ serie bespreek ik samen met Marieke van Ginkel, leiderschapstrainer van Drijvende Kracht, de vraag ‘Wat doe je als in je team iedereen zijn eigen ding doet?’ Als leider ben je keihard aan het werk. Bij problemen komt het team naar jou, niemand anders heeft het overzicht, iedereen zit op een eigen eiland, er zit geen flow in, geen echt team gevoel, geen ontwikkeling. We bespreken de groepsdynamica, leggen de verschillende fases van teamontwikkeling uit en verdiepen ons in de gedragingen van de groep in de vormende fase. Wat kun je doen als leider of facilitator in de vormende fase?

Wil je nalezen hoe je deze fase herkent kijk dan bij mijn blogs naar ‘Waarom iedereen met zichzelf bezig is’

Wil je meer impact maken als veranderaar en hier eens over sparren? Ga naar strategiegesprek en plan een gratis gesprek met mij in om de verbeterpunten binnen jouw organisatie helder te krijgen.

STICC Jacqueline Kerstma Blog

 Mijn naam is Jacqueline

Ik help teams en bedrijven met duurzaam verbeteren, door de dagelijkse praktijk te vereenvoudigen en verandering te organiseren.

De echte transformatie in verbeteren lukt met het commitment van de top én het eigenaarschap van de eerstelijns medewerkers.

Via mijn blogs, podcasts en LinkedIn deel ik inspiratie. Je kunt dit artikel zelf in je netwerk delen via de LinkedIn button op deze pagina.

Kijk ook eens bij mijn gratis weggever of plan een gratis strategiegesprek met mij in.

Ja, ik wil het maximale uit mijn teams halen

Share This